Hello there and welcome to the BMW Car Club of America.

If you are a BMW CCA member, please log in and introduce yourself in our Member Introductions section.

windshield fluid not working 328i 2007 coupe

Discussion in 'E90/E91/E92/E93 (2006-2011)' started by mikemejia, Apr 7, 2015.

    • Member

    mikemejia

    Post Count: 11
    Likes Received:0
    Hi Everyone,
    I have a 2007 328i coupe.
    Wipers work but when I attempt to engage wipers/fluid wash...I don't get fluid and the wipers don't turn on. Wipers do work when I engage them when its raining (using stalk) or use rain sensor.
    Any thoughts on what I can do myself to repair?
    Could it be a fuse?
    Could it be the pump?
    I have read lots of comments online about screen blockage etc....not sure what to do first....could be something simple or ?
    • Member
    • Technical Service Advisor

    charlson89

    Post Count: 2,267
    Likes Received:127
    Most likely not a pump if the wipers don't turn on when you activate them with the wiper stalk. You most likely have a issue with the stalk itself not sending the signal. This one will be hard to diagnosis with out dig equipment.
    • Member

    mikemejia

    Post Count: 11
    Likes Received:0
    you think its best just to take to the dealer vs...trying to buy a pump on line and just switching it out....I have been reading online on other sites that once pump was replaced everything worked fine....I think I will give that a try and then update on my results.

Share This Page