Hello there and welcome to the BMW Car Club of America.

If you are a BMW CCA member, please log in and introduce yourself in our Member Introductions section.

A rather annoying bug...

Discussion in 'Member Feedback' started by az3579, May 9, 2008.

    • Member


    Post Count: 3,270
    Likes Received:4
    The forum has a rather annoying bug in regards to showing which threads contain "new" posts. Very often, I read through the topics on the forums. Now when you read a topic, it's supposed to mark that topic as read, no longer showing it in orange from the main page. Immediately after reading a topic and going back to the index, it never marks that topic as read, so I have to go back into the thread and click back out again for it to register.

    That I might overlook, but this I can't:

    Not always, but occasionally, I leave the website after reading all topics and specifically clicking the "Mark all topics read" link at the bottom. When I come back, I find that all of the threads that I have already read have been marked as having new posts! I know there are no new posts because I reluctantly sift through all of the same threads and find that there are no new posts.

    I needed to bring these to whoever's attention as it might be bugging other members and not just me. My fingers are about to break off from excessive trackpoint usage, and I'm the kind of person who can usually go a whole day using just a trackpoint! :p
    • Member


    Post Count: 675
    Likes Received:2
    and new posts are not going at the end of the thread... there are some fresh glitches. growing pains perhaps...

Share This Page